Services

Services

Service
Blandt de mangeartede opgaver Digisea kan yde hjælp inden for kan nævnes: Netværk , Servere , Printere, Arbejdspladser, Video løsninger, virusbeskyttelse og opsætning af Firewall.
Vi har en bred erfaring fra forskellige teknologier på flere platforme. Desuden er vi styrket af et stort netværk, hvor vi om nødvendigt kan hente ekstra ressourcer til den opgave som vi står overfor.
Her er nogle af de områder som vi arbejder indenfor

IT-Ansvarlig
Er Deres firma for lille til at have en IT medarbejder ansat på fuld tid, så kan løsningen måske være at leje en IT-ansvarlig. Under opstartsfasen kan personen være der det antal timer eller dage om ugen som er nødvendigt, og derefter kan I abonnere på at have en “IT-afdeling” på standby, klar til at rykke ud hvis behovet melder sig. Derved sparer firmaet mange penge til en ansat, som måske kun er beskæftiget nogle dage eller timer om ugen, og der er ikke udgifter til ferie eller sygdom.

Rådgivning
Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal vælge, hvis man f.eks. står overfor at skulle skifte Internetudbyder, eller hvis man har en eller flere servere som skal opgraderes. Hvor får man en ordentlig service og pris? Dette er blot nogle af de helt enkle spørgsmål man kan stå overfor, og så er det rart at have en partner i baghånden, som kan bistå i disse forhandlingssituationer.

Konsulent Bistand
Har De et projekt hvor der mangler en ekstra hånd, så har vi “hånden på lager” til f.eks. at klare konfiguration og opsætning af netværket og serveren, eller til at sikre mod eller fjerne uvelkomne gæster i form af hackere eller virus. Etablering af VPN (virtuelt privat netværk) så de ansatte sikkert kan koble sig på firma netværket fra enten i marken eller hjemme fra

RSS DKCert

  • Der er opstået en fejl, feedet er sandsynligvis nede. Prøv igen senere.